0 προϊόντα:

Καλέστε μας στο 211 790 7039

Welcome to the QBiotech e-shop!

Τρόποι παραγγελίας

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα μας ή τις υπηρεσίες μας, με τους εξής τρόπους:

1. Με παραγγελία από το web site μας http://www.qbiotech.gr όλο το 24ωρο.

Για καινούργιους επισκέπτες/ πελάτες, απαραίτητη είναι η εγγραφή στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Δημιουργήστε ένα λογαριασμό επιλέγοντας "Εγγραφή" που θα βρείτε επάνω δεξιά στην σελίδα που ήδη βρίσκεστε. Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία επιλέγοντας "Sign up for newsletter" εάν επιθυμείτε την μελλοντική σας ενημέρωση για προσφορές της εταιρείας μας. Επιλέξτε ένα κωδικό και δημιουργήστε τον λογαριασμό σας επιλέγοντας "Υποβολή". Με την δημιουργία ενός λογαριασμού μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα μας όλο το 24ωρο εύκολα και γρήγορα. Επίσης, να ενημερώνεστε για το ιστορικό των παραγγελιών σας, για την εξέλιξη νέων παραγγελιών, να επωφεληθείτε από τις προσφορές μας κ.α.
Για δημιουργία νέων παραγγελιών: Επιλέξτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν μέσω των μηχανισμών αναζήτησης ή από τις διάφορες θεματικές ενότητες . Αφού βρείτε το προϊόν που σας ενδιαφέρει, Πατήστε στο σύνδεσμο [Αγορά] στο προϊόν που σας ενδιαφέρει και αυτό θα μπει στο ηλεκτρονικό 'καλάθι αγορών' σας. Στην συνέχεια ακολουθείστε τα απλά βήματα που σας ζητάει να κάνετε η φόρμα για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας .

Ο χρόνος αποστολής κυμαίνεται από 1 - 2 εργάσιμες για προϊόντα που είναι ετοιμοπαράδοτα ανάλογα με την χρονική περίοδο και το φόρτο του τμήματος αποστολών - εταιρείας ταχυμεταφορών. ΠΡΟΣΟΧΗ !! Η διαθεσιμότητα ενός προϊόντος υπάρχει περίπτωση να μην είναι οριστική λόγο πιθανής λανθασμένης πληροφορίας από τους προμηθευτές μας ή λάθος καταμέτρησης του συγκεκριμένου προϊόντος στην αποθήκη μας. Σε κάθε περίπτωση θα επικοινωνεί μαζί σας το τμήμα αποστολών για την ενημέρωση σας.

2. Με παραγγελία μέσω e-mail στο info@QBiotech.gr όλο το 24ωρο .

3. Παραγγελία με αποστολή μηνύματος μέσω sms , mms στο 6984 222 444.

4. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 211 790 7039 εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Παραλαβή της παραγγελίας σας

Μόλις υποβάλετε τη παραγγελία σας, θα χρειαστούμε το πολύ περίπου 12 ώρες σε εργάσιμες ημέρες για να την επεξεργαστούμε και για να πραγματοποιηθεί η αποστολή (εφόσον δεν υπάρχει πρόβλημα αποθεμάτων ή περιορισμός του σημείου αποστολής. Εάν υπάρχει, θα ειδοποιηθείτε μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου). Από τη στιγμή που υποβάλετε τη παραγγελία σας, θα λάβετε αυτόματα μια επιβεβαίωση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τον αριθμό παραγγελίας σας. Αυτή η επιβεβαίωση δεν σημαίνει ότι το προϊόν σας έχει σταλεί. Σημαίνει ότι την έχουμε λάβει, και θα αρχίσει η διαδικασία επεξεργασίας της και αποστολής της. Εάν υπάρχει κάτι λανθασμένο με τη παραγγελία σας ( π.χ εάν επιλέξατε λάθος μέθοδο αποστολής ή εάν το προϊόν δεν υπάρχει σε απόθεμα) κάποιος θα έρθει σε επαφή με εσάς το συντομότερο δυνατόν. Θα ενημερώνεστε με email για την πορεία της παραγγελίας σας.

 Παραμένουμε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή άλλη ερώτηση.