0 προϊόντα:

Καλέστε μας στο 211 790 7039

Welcome to the QBiotech e-shop!

Ανοσοανεπάρκεια & Λευχαιμία

Γρήγορη Επισκόπηση

Το τεστ κιτ FIV Ab/FeLV Ag της Anigen, είναι μια ανοσοχρωματογραφική εξέταση για την ποιοτική ανίχνευση του αντισώματος έναντι της ανοσοανεπάρκειας και του αντιγόνου της Λευχαιμίας της γάτας σε δείγμα ορού, πλάσματος ή ολικού αίματος.

Ανοσοανεπάρκεια & Λευχαιμία

Διπλό click στην εικόνα για μεγέθυνση

Σμίκρυνση
Μεγέθυνση

Περισσότερες εικόνες

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Tests per box 10
Strips Multi-strip test
Principle Ταχεία μέθοδος ανοσοχρωματογραφίας (Sandwich Lateral Flow)
Intended use Ανίχνευση αντισώματος της ανοσοανεπάρκειας και του αντιγόνου της λευχαιμίας της γάτας
Specimen Ορός, πλάσμα ή ολικό αίμα
Sensitivity FIV Ab 96.8 % vs. Westetn Blot, FeLV Ag 94.7 % vs. Virus isolation
Specificity FIV Ab 99.6 % vs. Westetn Blot, FeLV Ag 99.7 % vs. Virus isolation
Detection limit Όχι
Reaction Όχι
Reading time 10 λεπτά
Shelf life 18 μήνες
Storage Το κιτ μπορεί να φυλαχθεί σε θερμοκρασία δωματίου (2 ~ 30) ή στο ψυγείο. ℃ Το κιτ είναι σταθερό μέχρι την ημερομηνία λήξης που αναγράφεται πάνω στην ετικέτα της συσκευασίας. ΜΗΝ ΚΑΤΑΨΥΧΕΤΕ. Μην αποθηκεύετε το κιτ δοκιμών στο άμεσο ηλιακό φως.
Advantages Διαδικασία δοκιμής ενός σταδίου: Γρήγορο & Ακριβές
Instructions

Περιεχόμενα συσκευασίας

- 10 × συσκευασίες αλουμινίου, κάθε μία περιέχει μία συσκευή δοκιμής.

- 10 × σωληνάρια με αντιπικτικό (EDTA)

- 10 × σταγονόμετρα

- 1 × δοχείο αραιωτικού διαλύματος

- Οδηγίες χρήσης

Διαδικασία εξέτασης

Όλα τα αντιδραστήρια να είναι σε θερμοκρασία δωματίου! Μην αναμιγνύετε αντιδραστήρια από διαφορετικές παρτίδες!

- Εκτελέστε δειγματοληψία.

- Αφαιρέστε τη συσκευή δοκιμής από τη συσκευασία αλουμινίου και τοποθετήστε τη οριζόντια.

- Χρησιμοποιόντας ένα σταγονόμετρο μίας χρήσης, προσθέστε μία σταγόνα δείγματος 10μl (ορός, πλάσμα ή ολικού αίματος) στο βοθρείο της συσκευής δοκιμής.

- Σταδιακά προσθέστε δύο (2) σταγόνες 60μl αραιωτικού διαλύματος στη συσκευή δοκιμής.

- Ερμηνεύστε το αποτέλεσμα στα επόμενα 10 λεπτά.

Αποτελέσματα πέραν του δεκαλέπτου θεωρούνται μη έγκυρα.

Ερμηνεία αποτελέσματος

Θετικό: Η ύπαρξη και των δύο περιοχών (C + T), ανεξαρτήτως έντασης της περιοχής T.

Αρνητικό: Ύπαρξη μόνο της περιοχής C.

Μη έγκυρο: Μη ύπαρξη χρωματισμού στην C περιοχή, ανεξαρτήτως ύπαρξης ή μη T περιοχής.

Support

Ο τακτικός έλεγχος της γάτες που έχουν μολυνθεί με τον ιό της λευχαιμίας της γάτας ( FeLV) θεωρείται ως το καλύτερο μέσο για την καταπολέμηση του ιού . Ανάλογα με τις περιοχές που επλήγησαν , οι μελέτες δείχνουν επιπολασμό από 1 έως 20 % . Η ανίχνευση των διαλυτών αντιγόνων virable καθιστά δυνατό τον προσδιορισμό της κατάστασης ενός ζώου ακόμη και όταν υπάρχει ένα πολύ χαμηλό ιικό φορτίο στο αίμα (πρώιμη λοίμωξη, παροδική ιαιμία , μεσεγγύηση μόλυνση). Ένα ζώο που είναι θετικό για τον ιό είναι πιο πιθανό να συρρικνωθεί. Σε γατάκια κάτω των 6 μηνών που έχουν γεννηθεί από ένα μολυσμένο γατί , η επιμονή αντισωμάτων του πρωτογάλακτος μπορεί να δώσει ένα θετικό αποτέλεσμα , ακόμη και αν το γατάκι είναι απαλλαγμένεο από τη νόσο . Εάν το αποτέλεσμα είναι θετικό , ένα δεύτερο στοιχείο ελέγχου θα πρέπει να αναληφθεί 60 ημέρες αργότερα.

Ιό ανοσοανεπάρκειας αιλουροειδών ( FIV) είναι ένας ιός που επηρεάζει τα οικόσιτα γατιά σε όλο τον κόσμο και είναι ο αιτιολογικός παράγοντας του AIDS των αιλουροειδών . Από 2,5 % έως 4,4 % των γατών σε όλο τον κόσμο έχουν μολυνθεί με FIV . FIV διαφέρει ταξινομικά από δύο άλλους ρετροϊούς αιλουροειδών , ιός λευχαιμίας αιλουροειδών ( FeLV) και τον ιό των αιλουροειδών αφρώδους ( FFV ) , και είναι πιο στενά συνδεδεμένη με τον ιό της ανθρώπινης ανοσοανεπάρκειας HIV. FIV εξελίσσεται μέσα από παρόμοιες φάσεις με τον ιό HIV στον άνθρωπο . Το αρχικό στάδιο , ή οξείας φάσης , συνοδεύεται από ήπια συμπτώματα όπως πυρετός, λήθαργος , ανορεξία, πυρεξία και λεμφαδενοπάθεια . Αυτό το αρχικό στάδιο είναι αρκετά σύντομο και ακολουθείται από την ασυμπτωματική φάση . Εδώ η γάτα δεν αποδεικνύει εμφανή συμπτώματα για ένα μεταβλητό χρονικό διάστημα. Μερικές γάτες μένουν σε αυτή τη λανθάνουσα φάση για λίγους μόνο μήνες , αλλά για κάποιους μπορεί να διαρκέσει για χρόνια . Τέλος, η γάτα προχωρεί στο τελικό στάδιο που είναι γνωστό ως το σύνδρομο της επίκτητης ανοσολογικής ανεπάρκειας των αιλουροειδών ( FAIDS ) στάδιο όπου η γάτα είναι εξαιρετικά ευπαθή σε δευτερογενείς ασθένειες οι οποίες αναπόφευκτα είναι και η αιτία του θανάτου ..

Customer Groups Price Όχι