0 προϊόντα:

Καλέστε μας στο 211 790 7039

Welcome to the QBiotech e-shop!

ΖΩΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ

Η εταιρεία BIONOTE,Inc πρώην {Anigen} Animal Genetics,Inc. έχει αναπτύξει και αξιολογήσει τα προϊόντα της σε εργαστήρια αναφοράς στην Αυστραλία, Γερμανία, ΗΠΑ, Ρωσία και Ιταλία. (Σχετικές μελέτες είναι διαθέσιμες από την εταιρεία μας, QBiotech.) Είναι ένας από τους νέους ηγέτες στην παγκόσμια ταχεία διάγνωση, ELISA, Real Time PCR κτηνιατρικής χρήσης διαγνωστικά στον τομέα των μεγάλων ζώων, πουλερικών και ζώων συντροφιάς.

8 Προϊόν(τα)

ανά σελίδα

Φθίνουσα Ταξινόμηση
 1. Λευχαιμία

  Λευχαιμία

  Το τεστ κιτ FeLV της Anigen είναι μια ανοσοχρωματογραφική εξέταση για την ποιοτική ανίχνευση του αντιγόνου της Λευχαιμίας της γάτας σε ορό, πλάσμα ή πλήρες αίμα.

  Μάθετε περισσότερα
 2. Πανλευκοπενία

  Πανλευκοπενία

  The Anigen Rapid FPV Ag Test Kit is a chromatographic immunoassay for the qualitative detection of Feline Panleukopenia virus antigen in feline feces.

  Μάθετε περισσότερα
 3. Ανοσοανεπάρκεια & Λευχαιμία

  Ανοσοανεπάρκεια & Λευχαιμία

  Το τεστ κιτ FIV Ab/FeLV Ag της Anigen, είναι μια ανοσοχρωματογραφική εξέταση για την ποιοτική ανίχνευση του αντισώματος έναντι της ανοσοανεπάρκειας και του αντιγόνου της Λευχαιμίας της γάτας σε δείγμα ορού, πλάσματος ή ολικού αίματος.

  Μάθετε περισσότερα
 4. Περιτονίτιδα (Ανίχνευση Αντιγόνου)

  Περιτονίτιδα (Ανίχνευση Αντιγόνου)

  Το τεστ κιτ Κορωναϊού της Anigen είναι μια ανοσοχρωματογραφική εξέταση για την ποιοτική ανίχνευση του αντιγόνου του ιού του Κορωναϊού (Περιτονίτιδα) της γάτας σε κόπρανα.

  Μάθετε περισσότερα
 5. Ανοσοανεπάρκεια

  Ανοσοανεπάρκεια

  Το τεστ κιτ FIV της Anigen είναι μια ανοσοχρωματογραφική εξέταση για την ποιοτική ανίχνευση του αντισώματος της Ανοσοανεπάρκειας της γάτας σε ορό, πλάσμα ή πλήρες αίμα.

  Μάθετε περισσότερα
 6. Περιτονίτιδα (Ανίχνευση Αντισώματος)

  Περιτονίτιδα (Ανίχνευση Αντισώματος)

  Το τεστ κιτ Κορωναϊού της Anigen είναι μια ανοσοχρωματογραφική εξέταση για την ποιοτική ανίχνευση του αντισώματος έναντι του ιού του Κορωναϊού (Περιτονίτιδα) της γάτας σε ορό, πλάσμα ή πλήρες αίμα.

  Μάθετε περισσότερα
 7. Τοξοπλάσμωση Ab

  Τοξοπλάσμωση Ab

  Το γρήγορο τεστ Τοξοπλάσμωσης της Anigen για γάτες, είναι μια ανοσοχρωματογραφική εξέταση για την ποιοτική ανίχνευση των αντισωμάτων έναντι του Toxoplasma gondii σε ορό, πλάσμα ή ολικό αίμα.

  Μάθετε περισσότερα
 8. Λευχαιμία, Ανοσοανεπάρκεια & Διροφιλάρια

  Λευχαιμία, Ανοσοανεπάρκεια & Διροφιλάρια

  Το τεστ κιτ FeliCheck-3 της Anigen είναι μια ανοσοχρωματογραφική εξέταση για την ποιοτική ανίχνευση του αντιγόνου του ιού της Λευχαιμίας, αντισώματος της Ανοσοανεπάρκειας και του αντισώματος της Διροφιλάριας της γάτας σε ορό, πλάσμα ή πλήρες αίμα.

  Μάθετε περισσότερα

8 Προϊόν(τα)

ανά σελίδα

Φθίνουσα Ταξινόμηση