0 προϊόντα:

Καλέστε μας στο 211 790 7039

Welcome to the QBiotech e-shop!

ΖΩΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ

Η εταιρεία BIONOTE,Inc πρώην {Anigen} Animal Genetics,Inc. έχει αναπτύξει και αξιολογήσει τα προϊόντα της σε εργαστήρια αναφοράς στην Αυστραλία, Γερμανία, ΗΠΑ, Ρωσία και Ιταλία. (Σχετικές μελέτες είναι διαθέσιμες από την εταιρεία μας, QBiotech.) Είναι ένας από τους νέους ηγέτες στην παγκόσμια ταχεία διάγνωση, ELISA, Real Time PCR κτηνιατρικής χρήσης διαγνωστικά στον τομέα των μεγάλων ζώων, πουλερικών και ζώων συντροφιάς.

Είδη 31 εώς 35 από 35 στο σύνολο

ανά σελίδα
Σελίδα:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Φθίνουσα Ταξινόμηση
 1. Τζιάρντια

  Τζιάρντια

  Το Test Kit της Anigen Rapid Giardia ανίχνευση αντιγόνου, είναι μια ανοσοχρωματογραφική εξέταση για την ποιοτική ανίχνευση του αντιγόνου Τζιάρντια σε περιττώματα σκύλου ή γάτας .

  Μάθετε περισσότερα
 2. Βρουκέλωση

  Βρουκέλωση

  The Anigen Rapid C. Brucella Ab Test Kit is a chromatographic immunoassay for the qualitative detection of Brucella canis antibody in whole blood, plasma, or serum

  Μάθετε περισσότερα
 3. Τεστ Λεϊσμανίωσης

  Τεστ Λεϊσμανίωσης

  Το τεστ κιτ Λεϊσμανίωσης της Anigen είναι μια ανοσοχρωματογραφική εξέταση για την ποιοτική ανίχνευση αντισωμάτων έναντι της Leishmania infantum για σκύλους, σε ολικό αίμα, ορό ή πλάσμα.

  Μάθετε περισσότερα
 4. Παρβοϊός (Ανίχνευση Αντισώματος)

  Παρβοϊός (Ανίχνευση Αντισώματος)

  Το γρήγορο τεστ CPV Ab Test Kit 2.0 της Anigen, είναι μία στερεάς φάσης ανοσοχρωματογραφική δοκιμασία για την ταχεία, ποσοτική (τιτλοποίηση) ανίχνευση των αντισωμάτων IgG στον ιό του παρβοϊού για τον σκύλο με δείγμα ορού, πλάσματος ή ολικού αίματος.

  Μάθετε περισσότερα
 5. Μόρβα (Ανίχνευση Αντισώματος)

  Μόρβα (Ανίχνευση Αντισώματος)

  Το γρήγορο τεστ CDV Ab Test Kit 2.0 της Anigen, είναι μία στερεάς φάσης ανοσοχρωματογραφική δοκιμασία για την ταχεία, ποσοτική (τιτλοποίηση) ανίχνευση των αντισωμάτων IgG στον ιό της μόρβας για τον σκύλο με δείγμα ορού, πλάσματος ή ολικού αίματος.

  Μάθετε περισσότερα

Είδη 31 εώς 35 από 35 στο σύνολο

ανά σελίδα
Σελίδα:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Φθίνουσα Ταξινόμηση